Jogi nyilatkozat

Végegyháza Község Honlapja tartalmának szerzői joga a Végegyháza Község Honlapjának szerkesztőségét illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. Ebben az esetben annak megfelelően kell eljárni.

Tartalom felhasználása:
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel.
Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények paragrafusainak. Idézés esetén – forrás megjelöléssel – kérünk rámutatni (link elhelyezése) a Végegyháza Község Honlapjának megfelelő oldalára. Cikkek másodközléséhez (szó szerinti közlés) a szerkesztőség írásos engedélye kell.

Képek felhasználása:
A Végegyháza Község Honlapján található képek felhasználása engedélyköteles. A Végegyháza Község Honlapján elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni. Az engedélyt a szerkesztőségtől kell kérni a cél megjelölésével.
A honlap szerkesztője mindent megtesz azért, hogy az oldalakon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.